Home Uncategorized • Waar kan ik Ethereum kopen?

Waar kan ik Ethereum kopen?

Ook bevangen door de cryptokoorts? Internationaal is veel nieuws over cryptocurrencies, waaronder Bitcoin én Ethereum. Ethereum is de tweede cryptovaluta van dit moment met een waarde die alleen maar stijgende is. Net als in Bitcoin is er ook in Ethereum veel vertrouwen.

Wil jij Ethereum kopen? Dan zijn er in Nederland enkele manieren om dat voor elkaar te krijgen. In dit artikel bespreken we de bekende platformen Litebit.eu en AnyCoinDirect.eu. Ook geven we de optie om via een exchange aan Ethereum te komen.

 

Litebit.eu

Op het Nederlandse platform Litebit.eu is het eenvoudig om aan cryptovaluta te komen, waaronder Ethereum. Je maakt vrij eenvoudig een account aan door je per mail te registreren. Vervolgens kun je middels een betaling via iDeal aan Ethereum kopen. Deze Ether wordt in je wallet op Litebit.eu opgeslagen en daar kun je dan verder mee handelen of het overzetten naar een hardware wallet.

 

AnyCoinDirect.eu

Ook het platform AnyCoinDirect.eu biedt – naast tal van andere cryptocurrencies – de mogelijkheid om aan Ethereum te komen. Je maakt eenvoudig een account aan en kunt voor € 100 zonder validatie aan Ethereum kopen. Je kunt de Ether vervolgens opslaan in een wallet die je elders beheert.

 

Exchanges

Een andere manier om aan Ether te komen is middels exchanges. Deze “uitwisselaars” bieden de mogelijkheid om andere cryptovaluta (geen fiat geld) om te zetten naar Ethereum, Bitcoin en welke andere currency je ook maar zou willen.

Door je te registreren op een exchange en er Bitcoins of andere cryptovaluta naar over te maken, kun je op een exchange andere valuta te koop aanbieden voor Ethereum. Ook kun je de Ethereum vervolgens in deze wallet op de exchange bewaren.

Author:rentetarievensparen